viernes, 13 de enero de 2012

Una operació conjunta dels cossos de seguretat a diversos bars acaba amb 7 detencions

Artigues, barri badaloní
afectat per l'operació
Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Sant Adrià de Besòs han cooperat la passada nit per assegurar diversos bars que es consideraven conflictius al barri d'Artigues (Badalona) i a Sant Adrià. El resultat de l'operació ha estat la detenció de set persones per diversos incumplir la Llei d'Estrangeria, a part d'altres sancions per irregularitats dels locals o per assumptes de persones concretes.

Els bars inspeccionats han estat 7 en total, i a part de les mencionades detencions per la Llei d'Estrangeria, s'han imposat denúncies per drogues en dos bars, una altra per adquisició d'armes il·legals i 5 reclamacions als responsables dels locals per delictes de caire administratiu, la falta dels papers necessaris o de llicència.


Els motius d'aquestes revisions es deuen a que des de l'alcaldia de Badalona es coneix la conflictivitat d'aquestes zones i com l'acumulació de gent de forma massiva perjudica a molts habitants que viuen o transiten pels carrers propers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario