lunes, 9 de enero de 2012

Greus desperfectes per la Guàrdia Urbana en una detenció a Llefià/Artigues

La Guàrdia Urbana ha hagut de detenir a tres individus durant la passada matinada per diversos actes en contra de la llei. Els implicats han provocat una trifulga que ha acabat amb desperfectes als cotxes de policia i han arribat a trencar un dit de la mà a un agent. Dos dels detinguts viuen a Badalona i l'altre a Hospitalet de Llobregat.

Un carrer de Llefià, la zona afecta
per l'incident
Tot es va iniciar quan una unitat de policia va detectar un cotxe (concretament un Chevrolet Kalos) que circulava sense els llums en una zona entre els barris d'Artigues i Llefià (Badalona). Els agents van intentar aturar el vehicle, però es van trobar per sorpresa que aquest intentava fugir del control. Després de córrer marxar enrere uns metres es va haver de parar per no provocar un accident en ple carrer. 

Un cop detinguts, quan els agents van procedir a prendre declaracions als implicats. Al ser reclamat el conductor va confessar que no tenia permís de conduir, i a més dintre de l'auto es trobaven més persones de les legalment permeses. La reacció de tres dels ocupants no va ser una altra que obrir les portes i sortir sense autorització, per  a base de cops de puny i puntades de peu, intentar agredir als agents. Amb dificultats però, al final van poder estar immobilitzats i aparentment es va control·lar la situació.

Durant el procés per introduir als cotxes policials als agressors, un d'ells va continuar donant puntades contra el vehicle dels agents, fins arribar a trencar una de les finestres. Es va requerir l'ajuda dels Mossos d'Esquadra per solucionar els problemes amb l'implicat. Durant el traspàs d'un cotxe a un altre, el mateix individu va prosseguir propinant cops de peu i agredint als oficials, fins que va trencar-li el dit a un d'ells.

Sobre aquests fets s'ha pronunciat l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que actuarà en nom de l'Ajuntament: "Els delinqüents han d'entendre que a Badalona no tenen impunitat i que l'Ajuntament no es quedarà de braços creuats si s'agredeix a la Guàrdia Urbana".

No hay comentarios:

Publicar un comentario