miércoles, 4 de enero de 2012

Badalona tanca l'any 2011 amb dos incidents

Ni els mossos d'esquadra ni els bombers han pogut parar tranquils en la vigília de cap d'any. Els serveis de protecció de Badalona han hagut de completar dues detencions i un rescat respectivament. 

Insígnia de les oficines del 
polígon Grandland
Els bombers badalonins van haver de salvar de les flames a una dona després que es produís foc a una habitació, una cuina i un traster. L'edifici, situat al carrer Londres, ha estat evacuat complert com a mesura preventiva. La persona afectada ha estat portava amb urgència a l'hospital Vall d'Hebron amb cremades a la cara i al pit, i una parella d'ancians ha patit una lleu intoxicació pel fum sense més conseqüència. De moment, es continuen investigant les causes de l'incendi.

Per la seva part els mossos han detingut als dos presumptes lladres que havien efectuat uns 13 robatoris. Els polígons afectats pels furts eren els de Grandland a Badalona i el de Monsolís a Sant Adrià del Besòs.

Els acusats realitzaven forats al sostre de les naus industrials, entraven amb una corda i robaven el contingut, fins arribar a un total de 435 euros, que per sort les forces de la llei han pogut recuperar. El mateix dia van passar a disposició judicial i es va decretar llibertat amb càrrecs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario